BBI voor het derde jaar op rij naar de Scandinavische sneeuw vanaf Groningen Airport Eelde

Geplaatst op:

In het Winterseizoen 2023/2024 vliegt Transavia in samenwerking met BBI Travel wederom naar de Scandinavian Mountains. Vanaf Groningen Airport Eelde vlieg je binnen 2 uur naar Zweden en het avontuur kan beginnen. 

Wintersport & avonturen in het hart van Scandinavië

Vanaf zaterdag 23 december 2023 biedt BBI-Travel reizen aan naar Scandinavian Mountains vanaf Groningen Airport Eelde. De vluchten worden ook deze winter weer uitgevoerd door Transavia.

Vanaf Scandinavian Mountains Airport zijn de Zweedse skigebieden Sälen, Kläppen en Stöten in 20-25 minuten bereikbaar. Het grootste skigebied van Noorwegen, Trysil, is ook slechts 40 minuten verwijderd van de luchthaven.

Deze bestemming op de grens tussen Noorwegen en Zweden is een veelzijdige sneeuwbestemming. Denk aan wintersport in de grootste skigebieden van Noorwegen (Trysil) en Zweden (Sälen) of andere winterreizen met husky- en sneeuwscooteravonturen. 

Deze wintersportvluchten zullen het hele winterseizoen (tot en met zaterdag 16 maart 2023) worden aangeboden met een wekelijkse vlucht op zaterdag.

Meer informatie en boeken