Vluchten naar Ibiza t/m 13 augustus

Door het veranderde reisadvies worden de vluchten van Green Airlines van/naar Ibiza in de periode 17 juli t/m 13 augustus niet uitgevoerd. Heeft u een reis geboekt in deze periode? Neem dan contact op met de organisatie waar u de reis geboekt heeft. Zij kunnen u informeren over de mogelijkheden. Wij hopen u op een ander moment of voor een andere bestemming te kunnen verwelkomen op de luchthaven. 

Ibiza: meer dan alleen feestvieren

Een paradijselijk eiland in de Middellandse Zee: dat is Ibiza. Hoewel Ibiza bekend staat om de beste nachtclubs ter wereld, heeft het eiland ook een prachtige kustlijn met tientallen kleine baaien om te ontdekken, om nog maar te zwijgen van enkele van de meest stijlvolle hotels in het Middellandse Zee-gebied.

4 redenen om voor Ibiza te kiezen

 • Ga eilandhoppen vanaf Ibiza (bijvoorbeeld naar Formentera)
 • Hier vind je een van de meest magnetische plekken op aarde
 • Hippiemarkten Las Dalias (Sant Carles) en Punta Arabi (Es Canar)
 • 210 kilometer lange kustlijn

Vlieg met Green Airlines

Bij Green Airlines vlieg je klimaatbewust! Per passagier wordt er meer uitstoot gecompenseerd dan er wordt veroorzaakt. Green Airlines vertrouwt op twee strategieën: compensatie van de emissies die worden veroorzaakt tijdens de vlucht en in het bedrijf én verminderen van uitstoot door gebruik te maken van de huidige technologie die duurzaamheid op verschillende gebieden zoals milieu, maatschappij en economie ondersteunt. 

De vluchtprijzen bij Green Airlines zijn inclusief één stuk bagage, één stuk handbagage en een hapje en een drankje tijdens de vlucht. Bekijk hier de Algemene voorwaarden voor losse tickets.

Boek nu

Op naar Ibiza!

Tips en weetjes Ibiza

Handig en leuk om te weten voor vertrek:

 • Gebruik het gehele busnetwerk met de gratis ‘Ibiza Bus’ app. In de zomermaanden rijdt de nachtbus zelfs tot 07:00 uur!

 • Rondom Ibiza liggen 98 kleine eilandjes die allemaal een eigen naam hebben.
 • Es Vedra is de derde meest magnetische plek op aarde. In de jaren ’60 en ’70 trokken veel hippies erheen omdat de plek zou zijn gezegend door goden.
 • Op het eiland vind je bijna 1200 restaurants. Dat betekent dat je dus ruim 1,5 jaar lang zou kunnen lunchen en dineren in elke keer een ander restaurant.

Wanneer vlieg ik

Vluchtschema Ibiza

Land Bestemming Dag(en) Seizoen Periode Maatschappij Tussenlanding Overstap Boeken
Spanje Ibiza
 • Di
 • Za
Zomer 3 jul 2021 - 31 okt 2021
 • Direct
Losse ticket

Dit zijn de mooiste stranden op Mallorca

Een vakantie op een eiland is en blijft top. Een auto huren en in alle vrijheid touren. Soms is het heerlijk om te touren zonder...

Lees meer

Top 5 bezienswaardigheden Gran Canaria

Gran Canaria: het bekendste eiland van de Canarische Eilanden. Door de zuidelijke ligging is het hier het hele jaar goed vertoeven. Het...

Lees meer

10x vlucht en hotel op Mallorca

Ben je gek op mooie stranden en baaien? Dan zit je helemaal goed op Mallorca. Op dit Spaanse eiland vind je prachtige zandstranden,...

Lees meer