Business

Business

Werken en ondernemen op wereldse locatie

Een bedrijfsruimte of kantoor op Groningen Airport Eelde betekent werken op een unieke en wereldse locatie. Een plek om je visie vorm te geven, met de uitstraling die past bij je ambities. Groningen Airport Eelde biedt ruimte op een hoogwaardig bedrijventerrein, waarbij we verder gaan dan alleen het faciliteren van een werkplek.

Waarom ondernemen op de luchthaven?

Businesspark Groningen Airport Eelde biedt ruimte voor een inspirerende, dynamische en internationale werkomgeving. Een plek die tot de verbeelding spreekt bij klanten en relaties. Op ons businesspark zijn diverse internationaal opererende bedrijven gevestigd. Samen werken we aan een duurzaam, bereikbaar en aantrekkelijk bedrijventerrein.

Met uitzicht op de start- en landingsbaan werk je vanaf een wereldse locatie met internationale allure. De wereld ligt letterlijk aan jouw voeten. Ook via de weg is onze luchthaven goed bereikbaar: Groningen Airport Eelde is gevestigd aan de A28 tussen Groningen en Assen.  

Business-ontwikkelingen naast landingsbaan

De luchthaven kijkt voor de toekomst ook naar herinrichtingsmoglijkheden van het terrein. Onder de noemer Businesspark Bravo wordt gekeken of er langs de voormalige landingsbaan 01/19 een businesspark ontwikkeld kan worden. De luchthaven wil ruimte creëren om nieuwe bedrijven en initiatieven aan te trekken, zoals bedrijven voor onderhoud, reparatie en revisie (MRO) of Aircraft Dismanteling inclusief storage van onderdelen en logistieke afhandeling.

Contact

Neem ook gerust contact op over de mogelijkheden om te ondernemen op de luchthaven. Wij denken graag mee. U kunt een mail sturen naar Han Dieke via h.dieke@gae.nl of bellen +31 6 53504787.

Vrachterkenning

Sinds 13 januari 2021 heeft Groningen Airport Eelde weer een erkende veiligheidsstatus als Erkend Agent Luchtvracht. Hiermee willen wij de aantrekkelijkheid van de luchthaven voor de vrachtmarkt verder verbreden. Een dergelijke erkenning draagt hiertoe bij om luchtvracht in de gesloten keten, veilig af te handelen. Een leuk weetje;  destijds was het vliegveld de allereerste Erkend Agent van Nederland waardoor ze het registernummer 00001-00 kreeg toegewezen. Omdat dit nummer zo uniek is staan we nu, anno 2021, weer ingeschreven als nummer 1.