Reclame op de luchthaven

Groningen Airport Eelde biedt veel mogelijkheden om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen.

Adverteren in de terminal

Je wilt op een plek adverteren of producten promoten waar veel mensen komen? Onze luchthaven wordt jaarlijks bezocht door meer dan 200.000 bezoekers. Naast de duizenden passagiers zijn er natuurlijk ook wegbrengers en afhalers, excursies en dagjesmensen.

In de terminal, vertrek- en aankomsthal hebben we verschillende advertentiemogelijkheden. Denk hierbij aan posterreclame en adverteren middels digitale schermen. Het is mogelijk om via de digitale schermen een video te tonen.

Responz Media

Responz Media verzorgt de commerciële invulling van de uitingen in de terminal. Het bedrijf is gevestigd op het luchthaventerrein in bedrijfsverzamelgebouw Mach 5 en richt zich enerzijds op het leveren van onder ander LED-schermen en andere (digitale) faciliteiten voor evenementen en anderzijds op verkopen van banners, marketingcampagnes op narrowcastingsystemen tijdens bijvoorbeeld evenementen.

Meer weten over Responz Media of ben je geïnteresseerd in adverteren op de LED-schermen op de terminal, neem dan vrijblijvend contact op via contact@responz.media

 

Parkeerkaarten

Op de parkeerkaarten die worden uitgegeven aan parkeerders op ons terrein is er de mogelijkheid om met jouw bedrijf met naam en/of logo te presenteren.

Instapkaarten

Reizigers die inchecken op de luchthaven ontvangen een instapkaart. Wil je met jouw bedrijf adverteren op de achterzijde van deze instapkaarten? Neem dan contact op.

Nieuwsbrief

Liever online aderteren middels onze nieuwsbrief? Met een groot bestand aan nieuwsbriefabonnees (± 40.000) bieden wij verschillende mogelijkheden om jouw bedrijf of dienst direct onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep.

Contact

Voor informatie over adverteren, tarieven en voorwaarden kunt u contact opnemen met de marketingafdeling via marketing@gae.nl