Bedrijventerrein

Hoogwaardig bedrijventerrein

Op Groningen Airport Eelde bevindt zich een hoogwaardig bedrijventerrein. Het bedrijventerrein heeft een uitstekende infrastructuur en biedt vele mogelijkheden voor vastgoedontwikkeling. Het business park heeft aantrekkelijke voordelen en kent vele vestigingsfactoren voor bedrijven. Het bedrijventerrein is dicht bij de steden Groningen en Assen gevestigd. En door de goede infrastructuur van het Noorden is het terrein prima bereikbaar zowel per openbaar vervoer als per auto. De logistieke ontsluiting is uitstekend.

Het bedrijventerrein ligt nooit stil

Op het bedrijventerrein zijn diverse internationaal opererende bedrijven gevestigd. De activiteiten op ons business park liggen nooit stil. In het linkermenu tref je de bedrijven aan die gevestigd zijn op het bedrijventerrein en de daarmee gepaard gaande mogelijkheden voor ondernemers. 

Meer informatie

Wil je meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van vastgoedontwikkeling op onze luchthaven? Stuur dan een e-mail naar onze Marketing & Sales afdeling en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Parkeren bedrijventerrein

Om te parkeren bij bedrijven gelegen op het luchthaventerrein kun je het beste onderstaande parkeerborden volgen.  

  • LVNL: P10
  • UMCG Mobiel Medisch Team: P11
  • NNAC: P11
  • Nieuwe kazerne: P11