Business Aviation - Private jet terminal

Business Aviation - Private jet terminal

Groningen Airport Eelde: comfortabel en efficiënt voor de ontvangst van uw klanten!

Groningen Airport Eelde is een veelzijdige en compacte luchthaven, waar snelheid, comfort en gemak voor de reiziger voorop staan. Als luchthaven verzorgen wij voor uw klant graag een goede start of een fijne aankomst, met een korte reistijd naar de eindbestemming. 

Private jet terminal

Wist u dat Groningen Airport Eelde beschikt over een private jet terminal voor zakenvluchten? Geen wachtrijen, persoonlijke benadering en de auto voor de deur. Onze private jet terminal is er speciaal op ingericht om optimale privacy en comfort te bieden. Deze terminal kan vliegtuigen met een max. startgewicht van 18,5 ton afhandelen. Op Groningen Airport Eelde doen we er alles aan om uw klanten en uw andere bezoekers een zorgeloze reiservaring te geven.

Bereikbaarheid

Onze luchthaven ligt centraal in Noord-Nederland, aan de A28 tussen Groningen en Assen. De snelweg A7 richting Heerenveen is tevens gemakkelijk en snel bereikbaar vanaf Groningen Airport Eelde. Het is relatief rustig op de wegen rondom onze luchthaven, uw klant is daarom nooit lang onderweg naar uw organisatie.

Faciliteiten

Met een landingsbaan van 2500 meter en een ruime beschikking over afhandelingsmaterieel is het voor vrijwel ieder toesteltype, uit welk continent dan ook, mogelijk om te landen op Groningen Airport Eelde. Auto’s en helikopters zijn toegestaan op ons platform om uw klant op een comfortabele manier te vervoeren vanuit het vliegtuig. Zo hoeft uw klant slechts enkele meters te overbruggen. Helikopter transfers vanaf Groningen Airport Eelde naar uw organisatie worden verzorgd door www.heliholland.nl.

Kleinschaligheid betekent tijdswinst

De kleinschaligheid van onze luchthaven biedt veel voordelen en tijdswinst. Onze verkeersleiding werkt niet met een tijdsperiode waarin een vliegtuig kan landen of opstijgen. Hierdoor kunnen uw klanten binnen openingstijden veelal op de gewenste aankomsttijd landen. De taxitijd is zeer beperkt en zodra het toestel is geparkeerd, staat uw klant in een mum van tijd bij uw auto, taxi of helikopter. Omdat het toestel zo dicht mogelijk bij onze passagiers staat wordt optimale privacy geboden.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?

Voor meer informatie over zakenvluchten op maat kunt u terecht op Air Charters Europe. Vanaf onze luchthaven kunt u zelf bepalen waar u heen wilt in Europa en op welk tijdstip.  


Meer weten over onze openingstijden?

Inschrijven zakelijke nieuwsbrief