Actueel

Actualiteiten en nieuws

Ontwikkelingen op het gebied van innovaties en duurzaamheid zijn voor ons een belangrijk speerpunt. Het past bij onze ambities. Zo zijn wij continu in beweging en bezig met vooruitgang. Sommige ontwikkelingen hebben impact op onze omgeving, vaak in positieve zin. Wij houden je graag op de hoogte van wat er speelt op onze luchthaven.

Lesvluchten KLM Flight Academy

Het aantal lesvluchten van de KLM Flight Academy is de afgelopen jaren toegenomen. We vertellen je graag meer over het belang van de KLM Flight Academy, vliegroutes en wat we er aan doen om eventuele hinder voor jou als omwonende tot een minimum te beperken.

Meer informatie vind je via deze pagina. 

Gebruiksvergunningen aan- en uitvliegroutes

Via onderstaande websitelinks tref je de gebruiksvergunning van Groningen Airport Eelde aan. Evenals de bijbehorende kaartjes van de routes/circuits rondom de luchthaven, met uitzondering van de aan- en uitvliegroutes die in het verlengde van de start- en landingsbaan liggen. 

Gebruiksvergunning Groningen Airport Eelde
Kaart 1. De vliegroutes voor vliegtuigen die op zicht vliegen. 
Kaart 2. De circuits van de baan: 05-23. 

Het kan uiteraard ook voorkomen dat er vliegtuigen in andere delen van het luchtruim vliegen. Wil je meer weten? Kijk dan op deze pagina  voor meer informatie.