Pers & media

Pers & media

Voor persvragen en persverzoeken kun je contact opnemen met de receptie van Groningen Airport Eelde via 050 – 309 70 70. Afhankelijk van de inhoud van de vraag wordt je doorverbonden met de desbetreffende woordvoerder. 

Media aanbiedingen
Wekelijks krijgen wij vele aanbiedingen voor het adverteren in diverse media. Heb je een aanbod dat je graag met ons wilt delen? Stuur dan een e-mail naar onze marketing afdeling. Telefonische acquisitie is niet mogelijk.

Fotograferen en filmen voor commerciële doeleinden
Groningen Airport Eelde kan geen verzoeken voor opnames honoreren. Dit heeft te maken met strenge veiligheidseisen die gelden op een luchthaven waardoor het vereist is dat alle fotoshoots en filmopnames worden begeleid door 1 of meerdere medewerkers van de luchthaven. Logistiek is dit voor ons niet mogelijk. Onderstaand vind je een aantal foto downloads die vrij gebruikt mogen worden voor persdoeleinden.

Adverteren op de luchthaven

Je wilt op een plek adverteren of producten promoten waar veel mensen komen? Onze luchthaven wordt jaarlijks bezocht door meer dan 200.000 bezoekers. Naast de duizenden passagiers zijn er natuurlijk ook wegbrengers en afhalers, excursies en dagjesmensen. 

Op het gehele terrein van Groningen Airport Eelde vind je goede mogelijkheden om advertenties te plaatsen of een promotieactie te houden. Voorbeelden van promotiemogelijkheden zijn bagagebanden, bagagekarren, zuilen, slagbomen en parkeertickets. Groningen Airport Eelde heeft de reclame-exploitatie uitbesteed aan specialisten.

Wil je meer informatie over de reclamemogelijkheden- en tarieven op GAE, neem dan contact op met:
Martini Media BV,
Telefoonnummer:  050-314 22 44