Wachten op jouw vlucht wordt vanaf nu een stuk leuker

Podcasts en reizen: een betere combinatie is er niet. Even wegdromen bij inspirerende verhalen. Of je nou op zoek bent naar tips in eigen land of juist een wereldreis aan het uitstippelen bent, onderstaande podcasts nemen je mee naar prachtige bestemmingen, meeslepende verhalen en geven je een flinke dosis reisinspiratie.

Reisgenoten podcast

Deze podcast is een initiatief van Niels de Jager en Daisy Scholte, die hele afleveringen kunnen volpraten over avontuurlijk reizen. Ze nemen je mee naar alle uithoeken op de wereld. Of je nu op zoek bent naar inspiratie voor je volgende trip, tips nodig hebt over bestemmingen, alles komt in deze podcast aan bod. Daarnaast worden ook regelmatig reizigers uitgenodigd om te praten over prachtige reizen en de mooiste bestemmingen.

Goede Reis Podcast

BNR heeft een podcast die gaat over reizen, toerisme en vakanties. Onderwerpen die worden besproken zijn onder andere wintersport, reizen met kinderen en duurzaamheid. Daarnaast komen reizen uit verre oorden ook vaak aan bod. Aanrader dus!

Travel Tales Podcast

Comedian Mike Siegel heeft de Travel Tales podcast gemaakt om de beste en slechtste ervaringen te benadrukken die een reis te bieden heeft. Hij brengt daarnaast ook reizigers mee, zodat zij ook verhalen delen.  De verhalen zijn erg grappig en onderhoudend. Zo heeft hij ondere andere een aflevering opgenomen met Lee Abbamonte, de jongste Amerikaan die elk land in de wereld heeft bezocht.

Verborgen Verhalen Podcast

Tijd voor wat avontuur in eigen land? Dat kan met de Verborgen Verhalen podcast. Pascal van Hulst en de ANWB nemen je mee door Nederland. Ze vertellen over volksverhalen en proberen lokale mythes te ontrafelen. Zo raak je geïnspireerd om op reis te gaan in eigen land.

De Koffer In: 3 op reis podcast

Als je liefhebber bent van het programma 3 op Reis, dan is deze podcast echt iets voor jou. Er wordt in deze podcast nagepraat over de allermooiste reizen. Daarnaast krijg je een kijkje achter de schermen bij 3 op reis. Alle afleveringen worden vol passie verhalen verteld over het buitenland.

Reisinspiratie gekregen? Dat snappen we. Bekijk al onze zonnige bestemmingen