Zonvakantie februari

Toe aan zon? Begrijpelijk. De winter zet maar niet door en het weer in ons kikkerlandje blijft grijs, grauw en nat. Typisch Nederlands (net als klagen over het weer). Een goede reden voor een zonvakantie in februari wat ons betreft. Maar eigenlijk is genieten van de zon, het strand en een azuurblauwe zee altijd een goed idee. Vind je ook niet?

zonvakantie februari

Wintersport of zonvakantie?

Velen gaan in februari op wintersportvakantie. Als je niet van wintersport houdt, dan is een zonvakantie een (zeer) goed alternatief voor een vakantie in februari. ? Voor echt tropische temperaturen moet je vaak ver reizen. Maar de voorjaarsvakantie duurt maar een week! Daarom hebben wij een zonnige bestemming op slechts 4,5 uur vliegafstand voor je uitgelicht. Gran Canaria. Een van de meest veelzijdige zonvakantiebestemmingen. Begin het jaar goed en boek jouw zonvakantie.

Canarische Eilanden

De Canarische Eilanden zijn bij uitstek een geweldige keuze om te overwinteren. Zowel voor een weekje als voor een langere periode in de winter. Door de zuidelijke ligging en zongarantie is het hier eigenlijk het hele jaar goed vertoeven (lees: het hele jaar is het warmer dan 20 °C). In februari en maart staan grote delen van het eiland in bloei en is het binnenland één groene oase.

goedkope zonvakantie

Vanaf onze luchthaven vertrekt er elke maandag en vrijdag een vlucht naar Gran Canaria - het Canarische eiland dat ontzettend veel te bieden heeft. Allereerst de prachtige natuur. Door de vulkanische ondergrond is de natuur zeer divers en kent het een bijzonder rijke flora en fauna. Vele bergen, grotten, stranden, valleien en kloven sieren het eiland. Bovendien is de onderwaterwereld fenomenaal en kun je zelfs dolfijnen spotten tijdens een vakantie op dit zonnige eiland.

Maar ook vind je op het eiland heel veel gezelligheid! Gran Canaria is namelijk rijk aan bruisende boulevards, badplaatsen en terrassen. Naast de sfeervolle hoofdstad Las Palmas beschikt het eiland over authentieke dorpjes, zoals Ayacata en Gáldar.

Kortom, of je nu een actieve zonvakantie zoekt of juist een rustige genieten-van-de-zon-en-verder-doe-ik-helemaal-niets-vakantie: het kan allemaal. Zon is gegarandeerd. En dat in februari.

Naar de zon in februari?

Wil je niet wachten tot de zomer begint? Op onze website kun je heel eenvoudig jouw zonvakantie zoeken én boeken. Dichtbij het strand? Of juist in het centrum? All-inclusive, half pension of losse vliegtickets? Zoek en boek jouw vakantie naar Gran Canaria en ga onbezorgd op reis vanaf de luchthaven van het Noorden. Want ontspannen begint bij ons al óp de luchthaven. Parkeren voor de deur van de terminal. En nog voordelig ook. Geen lange wachtrijen of extreme drukte. In tegendeel: snel en soepel inchecken. Omdat reizen alleen maar leuk moet zijn. Waar wacht je nog op?