Wij geven dé 5 gouden inpaktips!

Je koffer inpakken voor een vakantie kan erg lastig zijn. Het blijft een uitdaging om een koffer goed in te pakken. Meestal nemen we teveel spullen mee. Moeten we nu echt drie soorten zonnebrandcrème meenemen? En je halve boekenkast? Dat kan veel efficienter! Daarom hebben wij vijf tips, zodat je kan inpakken als een pro!

Tip #1 Inpaklijst

Maak voorafgaand aan het inpakken een inpaklijst. Schrijf alles op wat je denkt nodig te hebben. Vervolgens kun je gaan wegstrepen wat niet noodzakelijk is. Zo zorg je voor een efficiënt ingepakte koffer!

Tip #2 Afstrepen

Nu je een opgestelde inpaklijst hebt, is het de truc om daadwerkelijk ook gebruik te maken van deze lijst. Streep tijdens het inpakken af wat je ingepakt hebt. Dat scheelt onnodig je koffer op de kop zetten.

Tip #3 Rollen maar

We zijn vaak gewend om al onze kleding op te vouwen en in de koffer te leggen. Maar wist je dat je door je kleding op te rollen, je onwijs veel ruimte kunt besparen? Om echt élke centimeter van je koffer te benutten kun je ook je sokken in je schoenen stoppen. Blijven je schoenen ook nog eens in vorm. Win-win dus!

Tip #4 Weg met die grote shampoofles

Grote flessen shampoo en douchegel zijn zwaar en daardoor niet altijd even praktisch. Daarom de tip om voor kleine plastic reisverpakkingen te gaan. Kun je nog steeds je favoriete shampoo mee.

Tip #5.... Ready for take off!

Krijg je zin om je koffers te pakken, maar heb je nog geen vakantiebestemming gevonden? Bekijk op je gemak onze zonnige bestemmingen.