Op de luchthaven

Onze terminal is overzichtelijk en van alle gemakken voorzien. Op onze luchthaven vind je onder andere een restaurant, een Airportshop, bagagekarren, reisbureau Airport Eelde (tevens informatiebalie), gratis draadloze internetverbinding en meer! Uiteraard is de terminal volledig aangepast voor mindervalide reizigers.

Airportshop

De Airportshop is iedere dag geopend, een halfuur voordat de eerste vlucht plaatsvindt tot een halfuur nadat de laatste vlucht is vertrokken. 

In de shop worden onder andere etenswaren, tijdschriften, parfums en dagbladen verkocht. 

* Let op, je kunt de Airportshop bezoeken wanneer je al door de security bent, maar nog niet de paspoortcontrole bent gepasseerd!

contact: eelde@airportshop.nl

Restaurant

Goed zicht op aankomende en vertrekkende vliegtuigen vanaf het uitzwaaiterras! Vind de actuele openingstijden op de website van Bites & Flights. Benieuwd naar overige mogelijkheden zoals zakelijke events? Neem contact op via info@bitesandflights.nl of via tel.
050 3091328

 

Oplaadpunt elektrisch rijden

Om het elektrisch vervoer te stimuleren is op Groningen Airport Eelde een oplaadpunt voor elektrische voertuigen. De laadpaal is van EVnet en het voertuig kan aangesloten worden met een laadpas. Het gebruik van de paal is gratis. De stroomkosten worden wel in rekening gebracht. Er is een maximale oplaadtijd van 4 uur. Daarna kan de auto geparkeerd worden op een van de parkeerterreinen tegen betaald tarief.

Waar staat het oplaadpunt? 
Het oplaadpunt bevindt zich voor de ingang van het restaurant Bites & Flights. Om hier te komen rijd je richting de ingang van de terminal en voorbij de bushalte staat de oplaadpaal. Er is één paal waar twee voertuigen tegelijkertijd aangekoppeld kunnen worden.