Zakenvlucht op maat

Naast de mogelijkheid om via een charterdienst of lijndienst vanaf Groningen Airport Eelde naar uw bestemming te vertrekken, is het ook mogelijk om uw vlucht geheel op eigen wijze samen te stellen. 

Vanaf Groningen Airport Eelde kunt u voor een vlucht op maat terecht bij diverse aanbieders.

Air Charters Europe en Winged-Dutchman Aero Service

Deze twee bedrijven zijn gevestigd op Groningen Airport Eelde en bedienen de zakelijke markt in Noord-Nederland.

Zoals u een taxi kan bestellen om te worden vervoerd via de weg, kunt u bij Air Charters Europe of Winged-Dutchman Aero Service een vliegtuig bestellen. Dankzij snelle, rechtstreekse luchtverbindingen brengen zij haar passagiers en/of vracht comfortabel en in korte tijd naar bestemmingen in geheel Europa en Noord-Afrika doordat zij gebruik kunnen maken van meer dan 1.200 grote en kleinere vliegvelden. 

U bepaalt naast de bestemming ook het tijdstip van vertrek én de service aan boord. Air Charters Europe en Winged-Dutchman Aero Service zorgen voor de rest!

Een zakelijke reiziger die gebruik maakt van de diensten van Air Charters Europe en Winged-Dutchman Aero Service kiest voor tijdsbesparing omgeven door comfort en privacy met als doel zeer productief en efficiënt zaken te kunnen doen tijdens het reizen. Air Charters Europe biedt vluchten aan voor 2 tot wel 200 personen. Winged-Dutchman Aero Service richt zich op de Europese markt en faciliteert het WDAS jet-card programma en de mogelijkheid om online te boeken.

Wilt u meteen zien wat het boeken van een zakenvlucht voor u kan betekenen? Winged-Dutchman Aero Service biedt u de mogelijkheid online uw vlucht te boeken middels het online invullen van uw vluchtgegevens en eventueel aanvullende wensen. Vervolgens krijgt u een offerte per email toegestuurd. Wanneer diverse vluchtopties mogelijk zijn, worden deze telefonisch, per WhatsApp of per e-mail met u doorgenomen (wij kunnen soms een vliegveld aanbieden die nog dichter op uw eindbestemming is, waardoor we de reistijd voor u nog eens kunnen reduceren). 

Voor meer informatie kunt u terecht bij  Air Charters Europe en Winged-Dutchman Aero Service. Of neem contact op met:

  • Marcel Nijmeijer (050-3080073 / 06-30733478 / info@flyace.eu)
  • Sjoerd-Jan van Klaarbergen (06-10085020 / info@winged-dutchman.com)

The Aviation Factory

The Aviation factory is een labo van creatieve initiatieven in de luchtvaart. Het in Antwerpen gevestigde  bedrijf is marktleider in de Benelux inzake het organiseren van luchtvervoer op maat en helpt ook lijn- en chartermaatschappijen, die op zoek zijn naar vervangtoestellen of extra vliegtuigen tijdens piekperiodes.

The Aviation Factory organiseert vluchten voor productlanceringen, incentivereizen, sportcharters, overheids-, congres- en VIP-vluchten. In totaal gaat het jaarlijks om meer dan 3000 vluchten en 50.000 passagiers. De jaaromzet van The Aviation Factory bedraagt ruim 30 miljoen EUR. The Aviation Factory heeft naast zijn hoofdzetel in Antwerpen ook kantoren in Nederland, Frankrijk, Spanje en Portugal.

Vizion Air (boutique airline met Fokker 50 toestellen), Vintage Flights (P51 Mustang warbird flights) en Airport Angels (luchthaven assistentie op elke Europese luchthaven) zijn ook initiatieven van The Aviation Factory.

Voor meer informatie kunt u terecht bij The Aviation Factory. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen via +32 (0) 32 39 60 00